Folkehøgskolene er forpliktet til å behandle personopplysninger fra våre søkere og brukere på en forsvarlig måte.

Vi er opptatt av at du forstår hvordan vi håndterer data om deg, og i denne personvernerklæringen forklarer vi hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker de til. På denne siden kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.

Folkehøgskolene er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte brukeren av folkehogskole.no, med mindre noe annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med driften av folkehogskole.no, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Folkehøgskolene og underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet her. 

Søker du plass på Skjeberg Folkehøgskole registrerer vi blant annet navn, fødselsnummer og kontaktinformasjon. Formålet med registreringene er å administrere din søknad slik at vi får den inn på rett skoleår og rett linje. Opplysningene blir lagret i WisWeb som er det administrative systemet vi bruker i alt som handler om våre elever. Du må ta direkte kontakt med oss om du ønsker utskrift av personopplysningene som er lagret om deg.

Du har rett til å få opplyst fra oss hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Dersom du ønsker å få informasjon om hva slags type opplysninger som er registrert om deg, ønsker innsyn/retting/sletting i det som er registrert om deg, eller har generelle spørsmål om behandlinger av personopplysninger, kan du ta kontakt med oss på skjeberg.fhs@ostfoldfk.no