Covid-19 pandemien rammer oss alle. Folkehøgskolene har strenge tiltak og reguleringer som er tilpasset skoledriften vår i samråd med lokale helsemyndigheter. Innenfor rammene som storsamfunnet setter for oss, finner vi rom for både undervisning, hyggelige måltider, sosiale tiltak, turer og fellesopplevelser. Ikke minst er det å være sammen på en trygg og morsom måte noe elevene har satt pris på i dette veldig spesielle året. 

Konserter: Vår strålende MUSIKK-linje har bidratt med flotte konserter, og vi storkoser oss! Her ruller de ut gamle klassikere fra Beatles eller Pink Floyd, eller egenprodusert musikk for band, hip-hop eller elektronisk. 

Mange kjenner på isolasjon og ensomhet i disse dager. Folkehøgskolen er rigget for å legge til rette både for fag og sosial trygghet. Her er en liten smakebit på hva elevene på Skjeberg Folkehøyskole har gjort sammen siden skolestart i høst. På folkehøgskole kan du nemlig være sosial i et trygt og hyggelig skolemiljø! Og det er så godt å kjenne på!!! De fleste bildene av Jan Tore Jensen.

Elevkveldene er for mange høstens høydepunkt enten du står både bak eller foran sceneteppet. På torsdagene i okt-nov-des har alle linjene sin egen elevkveld i gymsalen.  Her får lærerne gjennomgå med høy kvalitet på parodiene!!!

Rafting i Sjoa: Her er Skjeberg-elevene på fullfart ned Sjoa under en av dagene på høstturen. Spennende og vått kan vi oppsummere med!

Høstfjellet: Pga Covid-19 skippa vi høstferien, men dro heller sammen på en fantastisk høsttur til vakre Gjendesheim. Mange valgte å ta utfordringen med å gå Besseggen den andre dagen!

 

Fotoshoot: Kostymefest, Halloweeen eller Bad-Taste-Party? Moro er det og fine bilder blir det i studio!

Prestisjekamp: Linja Sportsjournalistikk og idrett har fotball som hovedidrett, og de har så langt spilt 3 kamper mot lokale lag og skoler! Her mot Jeløy Folkehøgskole, som vi heller ikke vant…

TV-innsamling: Skjeberg Folkehøyskole er hvert år med på TV-aksjonen, som i år het “Et hav av muligheter”. Våre elever bidro strekt til et meget godt resultat!

Radiosending: Våre nye MEDIA-elever holdt en strålende radiosending under årets TV-aksjon som i år gikk digitalt!

Linjetur: Alle linjene ved skolen har sin egen linjetur på høsten. Her er det FOTO-linja som har tatt kanoen et stykke innover i Østfoldskogene.