Fra magasinproduksjon til Web-TV-produksjon til Youtubekanal til Nettavis til blogging til pressefoto til Live intervjuer – til rød løper – til flerkameraproduksjon – til konsertopptak – til vlogging til fotoutstillinger til Adobe Photoshop/Premiere/Rush opplæring til Podkast til radioprogramavvikling til Live nettradio.. til enda mer.

Dette pluss workshops med proffe folk – til besøk i VG/NRK /TV2/P4 og andre tilsvarende mediehus. Vi skal med andre prøve ut masse interessante fagområder og ikke minst ha det gøy!
Er du interessert i å lære mer om de overnevnte fagområdene så anbefales et år på linja Medieproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole.

I løpet av skoleåret tar vi høyde for å gi dere praktisk kjennskap til medierelaterte verktøy du enten får bruk for om du velger en vei innenfor media eller bare er nysgjerrig på å lære mer. Vi gir deg samtidig tilgang til skolelisenser som f.eks Adobe CC-pakka og Microsoft office-pakka. Det du trenger er en privat PC /Mac og et kamera. Speilrefleks er å anbefale men du kommer langt med mobilkameraet ditt.

Prosjektjobbing
På Medieproduksjon jobber du selvstendig eller i grupper/redaksjoner målrettet mot et mål være seg TV-sending, Fotoutstilling eller din egen podkast-serie. Etter jul får du nemlig muligheten til å fokusere på et større prosjekt innenfor medieproduksjon du brenner for.

Om du kan mye eller har lite kunnskap før du starter på skolen spiller ingen rolle. Vi tilpasser opplegget slik at alle vil kjenne at de mestrer verktøyene. Kanskje du etter noen uker sitter og er programleder i ditt eget radioshow på Radio Skjeberg.. Hvem vet.? Det er opp til deg.

Lærerikt skoleår
Vi utvikler fagprogrammet kontinuerlig og det siste nå pr. 29.03 – 2018 er at du som elev på Medieproduksjon får muligheten til å drive Festivalradio på U-Fest – 2020 som skal avholdes i Moss. Med festivalradio menes at vi i noen dager flytter radiostudioet vårt ut av skolen og får oss en sentral plass hvor vi inviterer både kjente og ukjente artister og festivalgjester inn for å slå av en prat.

Vær smart og søk i tide. Vi fyller opp elevplassene i disse dager. Lurer du på noe ikke nøl med å ta kontakt.. Velkommen som søker!

Søk her..