Kurs og utleie

Skjeberg FHS er et flott sted for kurs og konferanser. Skolen ligger i et typisk Østfoldlandskap omgitt av lave åser, store jorder, innsjøer og tjern. Her er det fine turmuligheter, og bare tre kilometer til strand og skjærgård. Som et av stedene med flest soldøgn i hele Norge er det godt å komme til Sarpsborg. Mange begivenheter i norsk historie har sitt utspring i Østfold fylke, og Sarpsborg er den bykommune i Norge med flest helleristninger fra bronsealderen. Over seks hundre ristninger er avdekket, og mange av dem ligger langs Oldtidsveien i skolens umiddelbare nærhet.

UTLEIE
I perioden 28. mai til 20. august har vi muligheter til å ta imot grupper fra 30 – 100 personer på samlinger med overnatting, og grupper fra 30 – 150 personer til dagarrangement. I løpet av skoleåret, i perioden 21. aug. til 17. mai, kan vi avtale dagarrangement for 30 – 150 personer i langhelger og ferier. Etter nærmere avtale kan vi ta i mot opp til 50 personer i ukedager med ledig kapasitet.

OVERNATTING
Vi har 53 dobbeltrom. 106 enkeltsenger til konkurransedyktige priser. Alle bad er nyrenoverte. Ett av skolens internat har to dagligstuer med kjøkken, og et undervisningsrom med tilhørende AV- utstyr.

SPESIALROM FOR KURS OG KONFERANSER
Auditorium til 100 personer
Multimedierom til 40 personer
Aula/gymsal til 100/150 personer
Flere gruppe- og undervisningsrom til 10-25 personer
Trådløs internett
2 nye treningsrom med topp moderne utstyr
Nyoppusset black box og scenerom

KJØKKEN
I vår nye og fine spisesal kan vi servere til 120 personer.
Ved utleie kan man i samarbeid med vår hyggelige betjening kommer med ønsker i forhold til menyer.

ANDRE AKTIVITETSMULIGHETER
Vi har anlegg og utstyr til innendørs og utendørs idrettsaktiviteter, slik som fotball, håndball, volleyball og innebandy. Det finnes turløyper med utgangspunkt i skolen. Skolen har lys- og lydutstyr til bruk ved scenearrangement. Arrangementene kan trekkes ut på plassen mellom internatbyggene, hvor man også kan grille.

AVSTANDER

Høysand Bad: 3 km
Sarpsborg: 12 km
Fredrikstad: 17 km
Halden: 25 km
Strømstad, Sverige: 30 km
Oslo: 110 km

INTERESSERT?
Ta kontakt med utleieansvarlig Sindre Engen på 404 19 855 eller skjebergfhs@viken.no

Referanser

Vi hadde et kjempe bra opphold for små og store, god mat, fine fasiliteter og ikke minst barne/ungdomsvennlig med fotballbane og tilhørende aktiviteter. Vi kommer gjerne igjen!

Lene Flesseberg – Kongsberg Orienteringslag –

Ja dette er stedet for de som ønsker å arrangere en fest, en sammenkomst og et arrangement for private klubber og institusjoner.

Lokalitetene er moderne og har de fasilitetene man trenger for et arrangement når det gjelder IT, forskjellige konferanserom, og oppholdsrom.
Kjøkkenet lager mat og tilbehør av meget høy klasse.
Rommene for overnatting har meget god standard.
Dette er et sted man kan få alt man trenger for et utmerket arrangement og opplevelse!

Eilif Hougen – “Radioamatørene i Fredrikstad”