Etter en lang periode med mye øvinger og sene nattetimer – er elevene på Musikkproduksjon klare for å legge ut på årets første konsertturné. Tradisjonen tro besøker vi skoler i Østfold og i år går turen innom Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og Moss før vi avslutter det hele på Mysen Videregående.

Johannes gleder seg til turné

Siden skolestarten i august, har elevene jobbet med coverlåter. De har fått oppgaver hvor de har presentert det beste fra ´60, ´70, ´80 og ´90-tallet. Etterhvert har mange begynt å lage sine egne sanger. På denne turneen skal de presentere og fremføre det beste av dette materialet.

“Vi gleder oss til å besøke skolene”, sier musikkelev Alf-Inge Bjerketvedt. Han var med på turneen i fjor også. “Ja, vi besøkte skolen min – det var moro å treffe gamle kjente”. “Det blir herlig å komme ut på tur og ikke minst spennende med responsen vi får fra publikum”. Uansett regner jeg med at det blir høy stemning i “bandbussen”.

Elevene på Musikkproduksjon i Fredrikstad i fjor

I fjor spilte musikkelevene fra Skjeberg Folkehøyskole for over 2000 elever rundt omkring i Østfold og vi håper på minst det samme i år. Kanskje vi ses!

Ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook!