OM SKOLEN

OM SKOLEN

Er du kreativ, interessert i foto, film, musikk, radio, sport eller design? Tenk deg et helt skoleår hvor du får holde på med det som interesserer deg mest av alt, sammen med andre på din egen alder som er like interessert som deg. Hvor du kan reise på turer til spennende land, få nye venner, oppleve ting som gir minner for livet og som kanskje former den du blir og hva du gjør fremover. Følg drømmen!

Skjeberg Folkehøyskole ligger flott til i solbyen Sarpsborg kommune, nær Sarpsborg by mellom Fredrikstad og Halden. Ikke langt unna en flott skjærgård, fine badestrender, spennende uteliv i både Fredrikstad, Halden og Sarpsborg og kort vei til svenskegrensen. Omgitt av natur er skolen et flott utganspunkt for turer i skog og mark, både til fots og på sykkel. Klatreparken “Klatring på grensen” ligger i nærområdet og byr på både spenning, mestring og sosial omgang. Oslo ligger en drøy time unna med bil.

Vi er selvfølgelig på facebook, Instagram og har vår eget Youtubekanal. Trykk på linkene for å komme direkte til de kanalene.

Unn deg et minne for livet! Følg Drømmen!