Gode minner

JUBILEUMSHELG 25.- 26. MAI 2019.

Dette er for kullene som gikk ut 2009 – 1999 – 1989 – 1979. Andre jubilanter bes ta kontakt med skolen.

Les mer utfyllende om  årets program her: jubileum 2019 pdf. Påmeldingsfrist 1. mai.

Om du har vært elev på Skjeberg Folkehøyskole, ønsker vi gjerne å høre fra deg. Det kan hende du har byttet adresse eller skiftet navn. Da får ikke vi kontakt med deg dersom vi inviterer til jubileum. Derfor ønsker vi gjerne at du sender oss en mail med oppdatert informasjon om deg. Det kan også hende at du har fått deg mailadresse eller en facebook-konto siden du sluttet hos oss.

Hvert år arrangerer vi jubileum for tidligere elever. Dette gjøres som oftest i 10-årsintervaller. Dersom du har vært elev, og ønsker jubileum, ta gjerne kontakt, så kan vi legge inn ditt kull i jubileet som skal arrangeres. Vi har sjelden mulighet til å arrangere egne jubileum da vi som oftest har fullbooket for store arrangement på sommeren. I skoleåret arrangerer vi ikke da elevrom er opptatt.

På denne siden legges det ut invitasjon til jubileum vi inviterer til.

Vi vil også gjerne høre fra deg som er tidligere elev dersom du har lyst til å fortelle om dine opplevelser ved å være elev på Skjeberg Folkehøyskole. Kanskje kan ditt sitat om ditt år komme på skolens hjemmeside? Eller kanskje bærer du på noe du skulle ønske at kommende elever ikke får oppleve? Da vil vi gjerne høre fra deg.